Hravé babí léto na Rýmařovsku

3. září 2019

Jste zvědaví a baví vás poznávat život našich předků? Objevovat utajený půvab tam, kde byste ho nečekali? Vyzkoušet si pozapomenutá řemesla? Tak právě pro Vás máme novinku!

Jedná se o hru, při které si prohlídnete aspoň 5 ze 7 nabízených atraktivit a svoji návštěvu doložíte v rýmařovském informačním centru vstupenkou nebo selfíčkem. Jako odměnu si odnesete zdarma originální turistickou známku se zobrazením zámku v Janovicích a s QR kódem.

Budete-li mít s sebou chytrý telefon, máte šanci hned po přečtení QR kódu získat malou prémii od Muzea Rýmařov. A pokud budete mít štěstí a vyberete si výherní známku, čeká Vás odměna od některého z partnerů Euroregionu Praděd. 

Ani vy, kteří vhodný přístroj na rozluštění QR kódu mít nebudete, nemusíte být smutní. Sice suvenýr na památku nezískáte, ale pokud si QR kód načtete doma, můžete zjistit, že skrývá pobyt v některém hotelu, penzionu, apartmánu či kempu. O ten je potřeba se přihlásit do prosince 2019.

K vybraným atraktivitám patří:

Které ceny můžete nalézt pod QR kódem?

  • Víkendový pobyt s polopenzí a neomezeným vstupem do Aquacentra pro 2 osoby v Hotelu Slunce *** v Rýmařově 
  • Víkendový pobyt pro 2 osoby s možností vyzkoušení tradiční ruční výroby v Nedělní škola řemesel ve Stránském. Ubytování je možné z důvodu plné obsazenosti až od března 2020. 
  • Víkendový pobyt ve čtyřlůžkovém apartmánu Penzionu Vincent *** (od 01.09.2019 do 15.12.2019) v Dolní Moravici 
  • Víkendový pobyt ve čtyřlůžkovém apartmánu Penzionu Mia *** (od 01.10.2019 do 15.12.2019) v Dolní Moravici 
  • Víkendový pobyt pro 2 osoby v penzionu Kempu Indiana v Janovicích u Rýmařova 
  • Suvenýr pro štěstí (cena útěchy)

Určitě stojí za to se do této akce zapojit, přičemž poznáte nejen historii, architekturu, řemesla a umění Rýmařovska!

Související oblasti

  • Jeseníky foto Jeseníky - Čistý a svěží vzduch, atraktivní horský terén, množství nádherných vodopádů, průzračné bystřiny, krásný pohled na horské masívy, skvělé lyžařské podmínky a možnost lázeňství – tak by se daly charakterizovat Jeseníky.

Levněji než v hotelu