PENSION SCHAUMANNŮV DVŮR ★ ★ ★ 

(Karlovice,  Jeseníky)

Pension je umístěn v klidném prostředí u lesa v obci Karlovice ve vzdálenosti cca. 5 km od podhorského městečka Vrbno pod Pradědem. Toto místo je ideální pro letní odpočinek od městského shonu a pro rodiny s dětmi.

Všechny ceny a objednávka

Na pokraji chráněné krajinné oblasti Hrubého Jeseníku v oblasti s nejčistším vzduchem v České republice se nachází rodinné rekreační středisko – “Pension Schaumannův Dvůr”. Pension je umístěn v klidném prostředí u lesa v obci Karlovice ve vzdálenosti cca. 5 km od podhorského městečka Vrbno pod Pradědem. Toto místo je ideální pro letní odpočinek od městského shonu a pro rodiny s dětmi. V oploceném areálu se nachází tenisový kurt s umělým povrchem (možno využít i jako víceúčelové hřiště – volejbal, nohejbal, atd.), dětské hřiště, kolotoč, houpačky, prolézačky a ohniště s posezením. Vlastní venkovní bazén s osvětlením, v hlavní budově společenská místnost, společná kuchyňka (některé pokoje mají vlastní kuchyňku – viz. ubytování), sauna, dětský koutek a klubovna se stolním tenisem, elektronickými šipkami a stolním fotbalem. Uzamykatelná úschovna kol přímo v hlavní budově. Pension má vlastní parkoviště přímo v areálu.

Hodnocení klientů: 8 z 10 ★★★★★★★★☆☆

Alena hodnotí za starší pár pobyt v červenci 2023 ★★★★★★★★☆☆

Klady:
Příjemné prostředí, ochotný personál, dobré jídlo. Spokojenost.

Zápory:
Úprava venkovního areálu.

Petr Hanuš hodnotí za starší pár pobyt v srpnu 2022 ★★★★★★★★★★

Klady:
klid, vzduch, hory, obsluha, pitná voda

Zápory:
zatím nic

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích se sprchou s manželskou postelí, televizí, lednicí, varnou konvicí. Pokoje se nacházejí v přízemí a jsou situovány na východní stranu s výhledem na příchod k hlavnímu vchodu. Velikost pokojů je 14,5 m2 včetně sociálního zařízení.
Dvoulůžkové pokoje se sprchou a balkónem s manželskou postelí, televizí, lednicí, varnou konvicí a posezením na balkóně. Pokoje jsou v přízemí a jsou situovány na jihozápadní stranu s výhledem na areál a panorama pohoří. Možnost vizuální kontroly vozidel na parkovišti. Velikost pokojů je 14,5 m2 včetně sociálního zařízení. Velikost vlastního balkónu je 5,4 m2.
Dvoulůžkové pokoje s vanou a kuchyňkou s možností až dvou přistýlek, s manželskou postelí, sedací soupravou (možnost také jako dvoupřistýlka), televizí, kuchyňským koutem s lednicí, vařičem, dřezem, varnou konvicí a mikrovlnnou troubou. Pokoje jsou v přízemí a jsou situovány na západní stranu s výhledem na areál. Možnost vizuální kontroly vozidel na parkovišti. Velikost pokojů je 26,5 m2 včetně sociálního zařízení.
Čtyřlůžkové pokoje se sprchou s manželskou postelí, patrovou dvoupostelí, televizí, lednicí, varnou konvicí. Pokoje jsou v přízemí a jsou situovány na východní stranu s výhledem na příchod k hlavnímu vchodu. Velikost pokojů je 21 m2 včetně sociálního zařízení.
Čtyřlůžkové pokoje se sprchou a balkónem s manželskou postelí, patrovou dvoupostelí, televizí, lednicí, varnou konvicí a posezením na balkóně. Pokoje jsou v přízemí a jsou situovány na jihozápadní stranu s výhledem na areál a panorama pohoří. Možnost vizuální kontroly vozidel na parkovišti. Velikost pokojů je 21 m2 včetně sociálního zařízení. Velikost vlastního balkónu je 5,4 m2
Dvoulůžkový pokoj s vířivou vanou a balkónem s možnosti až dvou přistýlek s manželskou postelí, dvěma samostatnými postelemi, televizí a posezením na balkóně, kuchyňským koutem s lednicí, dřezem a varnou konvicí. Pokoj je v přízemí a je situován na jihozápadní stranu s výhledem na areál a panorama pohoří. Možnost vizuální kontroly vozidel na parkovišti. Velikost pokoje je 27.5 m2 včetně sociálního zařízení. Velikost vlastního balkónu je 13,3 m2
Rodinný třílůžkový pokoj s vířivou vanou a kuchyňkou s možností až dvou přistýlek s manželskou postelí, samostatnou postelí, sedací soupravou (možnost také jako dvoupřistýlka), televizí, kuchyňským koutem s lednicí, vařičem, dřezem, varnou konvicí, mikrovlnnou troubou a jídelním stolem. Pokoj je v prvním patře (podkrovní) a je situován na jihozápadní stranu s výhledem na areál a panorama pohoří. Možnost vizuální kontroly vozidel na parkovišti. Velikost pokoje je 47,5 m2 včetně sociálního zařízení.

Stravování

V ceně pobytu snídaně.

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko a služby zdarma. Parkování zdarma.

Příplatky

Dětská postýlka 120 Kč / noc. Pobyt není možný se psem.

Doprava

Klienti, kteří cestují veřejnou hromadnou dopravou doporučujeme, ať využijí z Bruntálu nejlépe autobusové linky č. 863 – zastávka Karlovice Zemský dům – je 100 m od pensionu. Prosím nevyužívejte vlakové dopravy – docházková vzdálenost cca 4 km, nebo linku č. 861 na zastávku Karlovice rozcestí – docházková vzdálenost cca 6 km.

Nej atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL DŽBÁN HOTEL DŽBÁN, Karlova Studánka - Hotel Džbán je umístěn v centru klimatických lázní Karlova Studánka v podhůří Hrubého Jeseníku, pod nejvyšším vrcholem Praděd (1 492 m ...
  • PENZION MIA PENZION MIA, Dolní Moravice - Penzion se nachází v oblasti Hrubého Jeseníku, 12 km od Pradědu, v údolí obce Dolní Moravice, která leží v nadmořské výšce 600 m.n.m. P...
  • PENZION VINCENT PENZION VINCENT, Dolní Moravice - Penzion se nachází v oblasti Hrubého Jeseníku, 12 km od Pradědu, v údolí obce Dolní Moravice, která leží v nadmořské výšce 600 m.n.m. ...

Všechny penziony

Levněji než v hotelu