PENZION ROLLBA ★ ★ ★ 

(Loučná nad Desnou,  Jeseníky)

penzion se nachází v Loučné Pod Desnou. Přímo nad penzion se vypíná majestátný Mravenečník, s ním sousedí nejvyšší hora Jeseníků a Moravy Praděd (n.v. 1492 m).

Všechny ceny a objednávka

Celým krajem se vine železnice, takže se pohodlně dopravíte na zajímavá místa.
V areálu penzionu je hostům k dispozici unikátní vyhřívaná pergola – zahradní restaurace zasazená do místní zeleně s úschovnou kol, kde se podávají v létě snídaně, či polopenze. Odtud je krásný výhled na okolní hory Jeseníků.
Součástí penzionu je herna pro děti a nekuřácká restaurace – salonek, stolní fotbálek, šipky, kulečník, trampolína, množství her a hraček pro děti. Pro hosty je možnost zapůjčení elektrokol za zvýhodněných podmínek. U čtyřdenních pobytů je exkluzivně zapůjčení na 3 hodiny u šestidenních a delších na celý den zdarma.

Hodnocení klientů: 8,2 z 10 ★★★★★★★★☆☆

Antonín hodnotí za starší pár pobyt v červnu 2019 ★★★★★★★★☆☆

Klady:
Všetko. Príroda,príjemný ľudia,obsluha aj strava boli fajn.

Zápory:
Dnes už televízor patrí do výbavy izby,preto nechápem že som musel platiť 20Kč na osobu za telku.A programy,za tú cenu by som čakal viac programov.vzhľadom na to že máme už satelitný prijem tak aj programy zo Slovenska,Polska.

Miroslav hodnotí za sebe pobyt v září 2017 ★★★★★★★★☆☆

Klady:
Dobře vařili a příjemný personál.

Zápory:
Vybavení pokoje bylo zastaralé.

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

V jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s možností až dvou přistýlek s vlastním sociálním zařízením, TV, rádio, připojení k internetu Wi-Fi.

Stravování

V ceně pobytu snídaně formou snídaňového menu. Možnost dokoupení večeře.

Slevy

Děti do 3 let zdarma. Bezplatné připojení k internetu Wi-Fi, úschovna kol nebo lyží zdarma, parkování v areálu penzionu zdarma, zvýhodněné ceny zapůjčení elektrokol.

Příplatky

Poplatek za pobyt se psem 100 Kč/den, nutno domluvit předem. Rekreační poplatek 20 Kč/osoba a den, platba na místě. TV na pokoji 20 Kč/osoba a noc. Vánoční večeře 250 Kč / osoba a večeře.

Bonusy při objednávce ubytování na tomto webu


Nej atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • WELLNESS HOTEL DIANA WELLNESS HOTEL DIANA, Velké Losiny - Wellness hotel Diana **** se nachází nedaleko lázeňského městečka Velké Losiny a nového Termálního parku s venkovními i vnitřními bazén...

Všechny penziony

Levněji než v hotelu